PÁNVE
Od nejprodávanější
- Dle názvu A-Z
- Dle názvu Z-A
- Od nejlevnejšího
- Od nejdražšího
Jak vybrat dobrou pánev? Pokud hledáte odolného a všestranného pomocníka, sáhněte do kategorie nepřilnavé pánve. Najdete tu pánve s povrchy, které nepotřebují téměř žádný tuk k přípravě jídla. Teplo vedou rovnoměrně a pokrm nepřipalují, takže se v něm netvoří nezdravé látky.
Na zeleninu nebo masa v omáčce zvolte pánev s vyvýšeným okrajem, popřípadě s poklicí. Tzv. pánve WOK oceníte především při přípravě „číny“. Máte-li v plánu pánev používat pro konkrétní pokrmy, nevybírejte víceúčelový model. Na ryby a steaky se hodí grilovací pánev, specifické jsou také pánve na lívance, volská oka nebo pánve na palačinky.